نگاشته شده توسط: golmaryam | فوریه 4, 2008

رستوران شاطر عباس

ورودی رستوران شاطر عباس چیزی نداره که جذبتون کنه. شاید اولین باری  که این رستوران رو انتخاب کردید، به خاطر تعریفی بوده که از دوست و آشنا شنیدید. از پله ها که بالا می رید، به سالن متوسطی می رسید که یک گوشه اش تنور نونوایی به راهه. توصیه من به شما یک بشقاب نون و پنیر و سبزیه که با خوردنش دقیقا احساس می کنی داری نون پنیر سبزی بغل آش خونه مامانتو می خوری. انقدر که طعم خونگی و خوبی داره. کنارش هم زیتون پرورده عالی. این ترکیب ممکنه شما رو تحریک کنه به نوشیدن اشربه ای که البته در دسترستون نیست. پس سعی کنید  چلوکباب لقمه شاطر عباس رو امتحان کنید. دوغ محلی هم اگه یه خورده کم نمک تر باشه  میتونه پیشنهاد بعدی باشه. البته من شنیدم که با غذاهای پروتئینی نباید کلسیم مصرف کرد. چون جذب پروتئین رو کم می کنه. به جاش پیاز و سبزی باهاش بخورید بهتره.

خوب از اونجایی که من نمی تونم درمورد یک موضوع خیلی حرف بزنم و قلم فرسایی کنم، موضوع رو با نوشتن اینکه روی میزهای شاطر عباس گل های طبیعی می گذارند، به پایان می برم. باشد که شما تشویق شوید و غذای شاطر عباس را امتحان فرمایید.

پی نوشت: یه آقا مهربونه ای هم هست اونجا-گاهی وقت ها- که بهش میگن سرهنگ و گویا صاحب اونجا هستن و به بچه ها آدامس میدن. بعد یه دونه از این آدامس هارو به سام دادن و طبعا سام با تلاش فراوان و خوردن مقداری از پوست آدامس! موفق به باز کردن و میل نمودن ان شدند. بعد ما با زور و کشمکش باقی آدامس رو از ایشون گرفتیم و منهدم کردیم. و با حالتی نوستول فشان به همسر عزیز یادآوری نمودیم که میتوان عکس برگردون کاغذی داخل بسته ادامس رو روی دست چسباند و با اصرار و برای شاد نمودن نونهال عزیزمان، عکس برگردون رو چسبوندیم رو دست بچه که شروع کرد به گریه و اوف اوف کردن. بعد ما خاطرمان آمد که اون عکس برگردونهایی که به دست می چسبوندن تفی بودند نه چسبی. خاطرتون هست؟

 

Advertisements

Responses

  1. اولن که این رستوران کجاست؟ آدرسی چیزی. نکند این پست فقط جهت آب کردن دل الباقی است. دومن که چرا آدامس رو می دن بچه ها؟! در مقام مقایسه ریحون آدامس رو جهت تمیز کردن دهان همراه خلال دندون واسه همه گذاشته. سومن که اون عکس برگردون ها چند مدل داشت. اولین مدلش (قبلی هاش رو من یادم نمی آد) که مال بیسکویت های کوچیک مینو بود رو با قاشق داغ می چسبوندیم رو منطقه ی مورد نظر که یا کاغذ بود یا دستمون. بعدن ها مدل های دیگه ش اومد. به آدامس های بادکنکی عکس فوتبالیست ها و … اضافه شد که چسبیدنی نبودند. بعدتر آدامس های لاو به جهت عکس برگردون هاش معروف و پر طرفدار شدن که می چسبیدن و در و دیوار و سر و صورت و دست و پا و هرجا که بگی ازشون پر شد. در ذهنم یه تصویر محوی از یه مدل عکس برگردون هست که باید با یه ژانگولرهایی می چسبوندیم. اما هرچی فکر می کنم مدل تفی یادم نمی آد. چهارمن بابت این نوستالژی خوشنود شدیم.

  2. حدود قیمت را هم می گفتید خواهر. بعدش هم. اگر خیلی نان و پنیر های قبل از غذا را دوست دارید، راهنماییتان می کنیم به ریحون و بالاخص گل های رضاییه. بلدید یا آدرس بدهیم؟

  3. از شاطرعباس يه خاطره پول کم آوردني دارم ، چن سال پيش بود که با يه بنده خدايي رفتيم اونجا ، بدون توجه به اينکه روي هم رفته نه هزار تومن هم نداشتيم ، هر کدوم فکر میکردیم اون یکی پول به اندازه کافی داره ، یادمه زنگ زدیم به یکی از دوستان که خونه شون نزدیک بود ، اومد و ما رو نجات داد

  4. منو یاد بچهگیهام انداختی.خیلی میرفتیم اونجا و مخصوصا با دختر عموم خیلی بهمون خوش می گذشت.

  5. ریحون کبابخانه است. در خیابان جردن-کاج آبادی. قبلن در موردش نوشته ام. کشتارگاه یه خورده دور نیست کلن از همه جا؟

  6. سلام
    من اونجا رو به خاطر تنورش هميشه دوست داشتم ئلي الان زياد بيرون نميريم.
    ارشك موقع خواب پستونك ميخوره ولي شيرخشك نه ، راستش هر كاري كردم شبها بهش بدم دلم نيومد ، شيرموز را امشب امتحان ميكنم ، ممنونم


پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

دسته‌ها

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: